EEN VOGELVERENIGING

Een vogelvereniging is een vereniging voor mensen die er plezier in hebben vogels te houden, verzorgen en er misschien ook mee te kweken. Een vogelvereniging kent een grote variƫteit aan leden. Ieder lid, of hij nu 8 of 80 is, kan de hobby op z'n eigen wijze beleven.

VOORDELEN LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap van een vereniging brengt je in contact met andere vogelliefhebbers, die je veel kunnen vertellen over de juiste verzorging van de vogels. Als lid van een vogelvereniging ben je tevens lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Je krijgt een uniek ringnummer toegewezen,
waarmee u bij de Ringencommissaris uw ringen kunt bestellen voor de door u gekweekte vogels. Je kunt dan de jonge vogels een vaste voetring omdoen met jouw kweeknummer en het geboortejaar. Als lid van een vereniging kan je deelnemen aan alle activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd. De spectaculairste activiteit die een vogelvereniging organiseert is de jaarlijkse vogeltentoonstelling. Elk lid kan vogels inzenden. Deze worden door keurmeesters beoordeeld.

HET LIDMAATSCHAP

Als lid heb je het recht deel te nemen aan alle door de vereniging georganiseerde activiteiten en krijg je maandelijks "Onze Vogels" in de bus. Tevens ontvangt u, 4 keer per jaar ons eigen Avicultura's clubblad, met informatie over alle activiteiten van de vereniging.

INFORMATIE & AANMELDING

Voor zowel informatie over de vereniging als het aanmelden als lid kunt je zich wenden tot de secretaris van onze vereniging. Ook kunt je een bericht plaatsen bij contact voor aanmelding als lid voor Avicultura. Klik dan hier. We nemen dan spoedig contact met u op.